نمایشگاهی از خوراکههای محلی کشور افغانستان چهارشنبه ۲۸ حمل(فروردین) در دانشگاه کابل برگزار شد.
به گزارش آی فیلم 2 ، نمایشگاهی از خوراکههای محلی کشور افغانستان روز گذشته چهارشنبه ۲۸ حمل(فروردین) توسط دانشجویان دانشگاه کابل در این دانشگاه برگزار شد.
هدف از برگزاری این نمایشگاه آشنایی دانشجویان سی و چهار ولایت افغانستان با خوراکههای محلی همدیگر است.
این خوراکههای محلی از سوی دانشجویان دختر و پسر تهیه شدند.
«ثمینه همت» دانشجوی افغانستانی گفت: «برای این نمایشگاه منتو و قابلی آماده کردیم که از خوراکههای مردمان شمال افغانستان است.»
«سید عمران» اشتراک کننده دیگر در این نمایشگاه گفت: «این نمایشگاه سبب میشود که دانشجویان با خوراکههای محلی که هم صنفیهای شان آماده کردهاند آشنا شوند و همین گونه همه با خوراکههای محلی بخش بخش کشور آشنا میشویم و این گونه خوراکههای محلی ما همیشه زنده میمانند.»
در گوشه ای از این نمایشگاه موسیقی نیز به گونه زنده اجرا شد و تمامی دانشجویانی که در برگزاری و آماده سازی این خوراکهها نقش داشتند، همراه با خوراکههای محلی جامههای محلی نیز به تن کردند.
طلوع نیوز نوشت: خوراکههای ویژه همه اقوام کشور افغانستان از شمال گرفته تا جنوب و از شرق گرفته تا غرب بر دسترخوان های این نمایشگاه چیده شدند.
م ح/ ب م